Korona-info

Tervetuloa aloittamaan kevätkautta Käpylän Voimistelijoiden liikuntatunneilla! Korona-tilanteesta johtuen on erityisen tärkeää pitää huolta hyvästä hygieniasta ja noudattaa näitä yhteisiä ohjeistuksia, jotta voimme jokainen luoda itsellemme ja muille seuramme jäsenille turvalliset puitteet harrastaa, liikkua ja nauttia liikunnan riemusta!

• Ohjaajat on ohjeistettu erityisjärjestelyiden osalta
  • Muistutamme yleisesti käsienpesun tärkeydestä ennen tunnin alkamista ja sen jälkeen sekä tunneille osallistumista vain täysin terveenä
  • Jokainen perhe tai jäsen tekee itse päätöksen osallistumisestaan harjoituksiin. Mikäli perheessä on riskiryhmään kuuluvia, niin tämä tulee ottaa huomioon, kun pohditaan harjoituksiin osallistumista. Jokainen jäsen osallistuu seuran toimintaan omalla vastuullaan.
  • Sisätiloissa maskia käyttävät kaikki yli 12-vuotiaat. Urheilusuorituksen aikana maskia ei tarvitse käyttää.

Noudatathan yhteisiä ohjeistuksia

Lasten ryhmät:

• Toivoisimme että lapset saapuisivat valmiiksi liikuntavaatteissa koululle.
  • Pukuhuoneet pyritään varaamaan vain käsien pesua sekä pakollisia wc-käyntejä varten. Ohjaajat huolehtivat lapset saliin ja sieltä pois.
  • Harrastukseen saattajat, kuten vanhemmat, eivät tule sisätiloihin. Alle kouluikäisten saattamisen osalta voidaan tehdä erityisjärjestelyjä. Näistä järjestelyistä tiedotamme paikan päällä ennen kauden ensimmäistä tuntia.
  • Jos huoltajalla on pakottava tarve tulla sisätiloihin,  velvoitamme käyttämään maskia ja ehdottomasti välttämään tarpeetonta sisätiloissa oleskelua.

Nuorten (alle 20 v.) kilpailujoukkueet noudattavat yleisiä ohjeistuksia. Lisätietoja saa ohjaajilta/valmentajilta.

Yhdessä yhteisiä ohjeistuksia noudattaen pystymme tarjoamaan itsellemme ja muilla jäsenillemme turvallisen tavan nauttia harrastusten ja liikunnan riemusta. Voimistelukilpailuissa noudatamme Olympiakomitean ohjeita.

Mikäli kuitenkin seuramme toimintaan liittyen todetaan koronavirustapauksia, tartuntatautitapauksessa mahdollisesti altistuneiden henkilöiden kontaktointi ja selvitystyön vastuu on Helsingin kaupungin tartuntatautiviranomaisilla. Viranomaisten pyynnöstä seura antaa selvityksen mahdollisista altistuneista ja heidän yhteystietonsa viranomaisten käyttöön. Olisi toivottavaa, että tartunnan saanut jäsen tai jäsenen huoltajat olisivat heti yhteydessä seuraan tartunnan tultua ilmi.

Seuraamme viranomaisten antamia linjauksia, ohjeita ja määräyksiä, ja tarvittaessa päivitämme tai täydennämme ohjeistusta.

Katso lisäksi Jumppatakuumme tilanteessa, jossa harrasteryhmien toiminta joudutaan keskeyttämään.

------

PERHELIIKUNTA JA AIKUISTEN RYHMÄT OVAT TAUOLLA YLEISEN OHJEISTUKSEN MUKAISESTI -INFOAMME ERIKSEEN KUN PÄÄSEMME ALOITTAMAAN KAUDEN NÄIDEN RYHMIEN OSALTA.