Korona-info

Tervetuloa aloittamaan kevätkautta Käpylän Voimistelijoiden liikuntatunneilla! Koronatilanteesta johtuen on erityisen tärkeää pitää huolta hyvästä hygieniasta ja noudattaa näitä yhteisiä ohjeistuksia, jotta voimme jokainen luoda itsellemme ja muille seuramme jäsenille turvalliset puitteet harrastaa, liikkua ja nauttia liikunnan riemusta!

• Muistathan pestä kädet ennen tunnin alkamista ja sen jälkeen.
  • Tunneille osallistutaan vain täysin terveenä.
  • Liikuntasaleissamme on mahdollista halutessaan pitää turvaväli muihin. Harrastaja vastaa itse turvaväleistä.
  • Jokainen perhe tai jäsen tekee itse päätöksen osallistumisestaan harjoituksiin. Mikäli perheessä on riskiryhmään kuuluvia, niin tämä tulee ottaa huomioon, kun pohditaan harjoituksiin osallistumista. Jokainen jäsen osallistuu seuran toimintaan omalla vastuullaan.
  • Sisätiloissa maskia käyttävät kaikki yli 12-vuotiaat ennen siirtymistä omalle paikalle salissa. Urheilusuorituksen aikana maskia ei tarvitse käyttää.
  • Ohjaajat ohjeistetaan tarpeen mukaan erityisjärjestelyiden osalta.
  • Viranomaistahon niin vaatiessa ohjaajat keräävät ja tarkastavat osallistujien nimet jokaisen tunnin alussa.
  • Tarkastamme koronapassin jos viranomaistaho sitä vaatii.

Noudatathan yhteisiä ohjeistuksia

Lasten ryhmät:

• Toivoisimme että lapset saapuisivat valmiiksi liikuntavaatteissa koululle.
  • Pukuhuoneet pyritään varaamaan vain käsien pesua sekä pakollisia wc-käyntejä varten.
  • Harrastukseen saattajat, kuten vanhemmat, eivät mielellään tule sisätiloihin.
  • Jos huoltajalla on pakottava tarve tulla sisätiloihin, velvoitamme käyttämään maskia ja ehdottomasti välttämään tarpeetonta sisätiloissa oleskelua.

Nuorten (alle 20-v.) kilpailujoukkueet noudattavat yleisiä ohjeistuksia. Lisätietoja saa ohjaajilta/valmentajilta. Voimistelukilpailuissa noudatamme Olympiakomitean ohjeita.

---

Jos saat koronavirus-tartunnan, seuraathan yleisiä ohjeistuksia.

---

Seuraamme viranomaisten antamia linjauksia, ohjeita ja määräyksiä, ja tarvittaessa päivitämme tai täydennämme ohjeistusta.

Terveysturvallisuussuunnitelmamme (pdf) löydät ohesta.

Katso lisäksi Jumppatakuumme tilanteessa, jossa harrasteryhmien toiminta joudutaan keskeyttämään.