Taiga

Taiga koostuu esiintymistä, tanssia ja voimistelua sekä myös kunnon treenaamista rakastavista, aikuisikään varttuneista naisista. Ryhmä harjoittelee vähintään kaksi kertaa viikossa tavoitteellisesti ja kilpailee mm. Suomen Voimisteluliiton järjestämissä tanssillisen voimistelun kilpailuissa. Kisakaudella viikottaisten treenien lisäksi pidetään myös leiripäiviä, joissa koreografia työstetään hiontaa vaille valmiiksi. Joukkueen jäsenillä on vankka voimistelu- tai tanssitausta.

Harjoitukset koostuvat muun muassa vartalotekniikasta, liikkeen virtaavuden ja baletin harjoitteista, unohtamatta lihas-, ponnistus- ja kimmotreeniä. Treenejä vedetään vuorotellen hyödyntäen ryhmäläisten eri vahvuuksia treenikauden painopisteiden mukaan. Koreografiat syntyvät samalla periaatteella kaudelle valitun taiteellisen johtajan alaisuudessa.

Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa!

Tällä hetkellä Taiga ei ota uusia jäseniä.

Ohjelmat:

Para bellum 2011-2012 - hopeaa Etelä-Suomen aluetapahtumassa.

Mielen varjoissa 2012-2013 - neljänsiä valtakunnallisessa Show-tapahtumassa.

Oodi rakkaudelle 2013-2014 - Kuopion koreografiakilpailun voitto, neljänsiä valtakunnallisessa Show-tapahtumassa.

Vangittu tanssi 2014-2015 - pronssia Etelä-Suomen aluekisoissa, pronssia valtakunnallisessa Show-tapahtumassa.

Hurahtaisinko? 2015-2016 - pronssia Sydän-Suomen aluekisoissa, neljänsiä valtakunnallisessa tanssillisen voimistelun kilpailussa.

A little party never killed nobody 2016-217 - hopeaa tanssillisen voimistelun seurakisoissa marraskuussa 2016, pronssia tanssillisen voimistelun valtakunnallisissa kilpailussa joulukuussa 2016.

Hopeaa valtakunnallisista kilpailuista keväällä 2017 ja pronssia seurakisoista keväällä 2017.

Mieleni mun 2017-2018 - Tanssillisen voimistelun cup -kokonaiskilpailun voitto (osakilpailuista kultaa, hopeaa ja pronssia), pronssia syksyn valtakunnallisissa kilpailuissa, neljäs sija kevään valtakunnallisissa kilpailuissa.

Kosto on punainen 2018-2019 - Tanssillisen voimistelun cup - kokonaiskilpailussa pronssia (osakilpailuissa, hopeaa ja pronssia)

Lisää tanssillisesta voimistelusta voit lukea Suomen voimisteluliiton sivuilta >>