Lapset ja nuoret

Syksyn lukujärjestys julkaistaan heinäkuun loppuun mennessä ja ilmoittautuminen syksyn tunneille alkaa 9.8. klo 10

Käpylän Voimistelijat tarjoaa jokaiselle lapselle ja nuorelle mahdollisuuden liikkua ohjatuissa ryhmissä lähellä kotiaan. Tavoitteena on nauttia liikunnan riemusta ja oppia ja kehittyä itselle sopivaa tahtia. Samalla opitaan myös ryhmässä toimimisen perustaitoja. Pienimmille lapsille on tarjolla liikuntaa yhdessä aikuisen kanssa ja vähän isommille on omia harrasteryhmiä. Kouluikäisten tyttöjen voimisteluryhmät esiintyvät ja kilpailevat erilaisissa voimistelutapahtumissa.

Tervetuloa nauttimaan liikunnan ilosta!

Palautekysely kevät 2022

Ryhmä, jossa minä tai lapseni on käynyt keväällä 2022 *

Ohjeita lasten ja nuorten tunneille:

Katso ajankohtaiset korona-ohjeistukset täältä

  1. Tule aina ajoissa paikalle, jotta tunti pääsee alkamaan mukavasti. Pukuhuoneessa on hyvä olla 10 min ennen tunnin alkua.
  2. Tunneilla tulee olla liikuntaan sopivat joustavat vaatteet. Salissa voi olla paljain jaloin tai tossuilla. Sukkia emme suosittele liukastumisvaaran vuoksi. Pitkät hiukset tulee olla kiinni tunneilla. Vesipullon voi ottaa mukaan juomataukoja varten.
  3. Kauden alussa vanhemmat voivat tulla kahdella ensimmäisellä kerralla mukaan saliin, mutta toivomme, että lapsille annetaan tämän jälkeen jumpparauha.
  4. Jos tunnin sopivuus lapselle arveluttaa, on tunnilla mahdollista käydä ensin vain kokeilemassa ja päättää sen jälkeen, jatkaako ryhmässä. Tässä tapauksessa kausimaksun voi maksaa kokeilukerran jälkeen.
  5. Perheliikunta: Kaikki liikkuvat tunnilla, joten myös aikuisilla tulee olla liikuntaan sopivat joustavat vaatteet.