Tuntikuvaukset

ILTATUNNIT

Asahi on helppoa ja kaikille sopivaa terveysliikuntaa, jossa pehmeät liikkeet tehdään rauhallisen hengityksen tahdissa koko kehoa käyttäen. Asahi vahvistaa ja rentouttaa lihaksistoa, virkistää mieltä sekä lievittää ja ennaltaehkäisee selän ja niska-hartiaseudun vaivoja. Tule löytämään kehollesi oikea linjaus sekä rentoutumaan ja rauhoittumaan!Bodyfit-tunti on tehokas ja hien pintaan tuova treeni. Tunnilla lämmitellään helpoilla askelluksilla. Lihaskuntoa hoidetaan kokonaisvaltaisilla, koko kehoa monipuolisesti haastavilla liikkeillä ja venyttelyllekin jätetään aikaa. Tunti sopii sekä miehille että naisille, niin aloittelijoille kuin aktiivisemminkin liikkuville. Liikkeistä annetaan aina eritasoisia vaihtoehtoja, joten voit helposti tehdä tunnista itsellesi sopivan. Otathan mukaan oman alustan. Tervetuloa liikkumaan!Pilates on kehonhallintamenetelmä, jossa vahvistetaan koko kehoa hengitykseen keskittyen. Keskeisessä osassa on keskivartalon syvien lihasten oikeaoppinen aktivoiminen ja tämän kautta ryhdin, tasapainon ja voimantuoton parantaminen. Säännöllinen pilatesharjoittelu lisää myös liikkuvuutta ja tasapainottaa kehon lihaksistoa vahvistamalla heikkoja ja pidentämällä kireitä lihaksia. Tunnilla keskitymme pilateksen perusteisiin ja hengitystekniikkaan. Tunti soveltuu kaikille lajista kiinnostuneille. Mukaan tarvitset mukavat, joustavat vaatteet ja jumppamaton. Kenkiä et tarvitse.Tehotreeni on tehokas koko vartalolle haastetta tarjoava tunti, jossa vastuksena toimii oman kehon paino. Tunti perustuu HIIT-harjoitteluun eli harjoitteluun intervalleissa, jossa lisätään aerobista kuntoa polttaen samalla rasvaa. Ylävartaloa harjoitetaan kehon painon avulla ja jalkojen treeniin hyödynnetään useita eri harjoitusmuotoja esimerkiksi hyppyjen avulla. Ryhtiä ja keskivartalon voimaa ei tunneilla myöskään unohdeta. Tehokas tunti soveltuu kaikille iästä ja kunnosta riippumatta. Jokaiseen liikkeeseen annetaan kevyempiä ja haastavampia vaihtoehtoja, joista koostaa oma täydellinen harjoitus. Tunti ohjataan englanniksi, mutta selkeän ohjeistuksen ja ohjaajan esimerkin ansiosta kaikki pysyvät mukana kielitaidosta riippumatta!

Tehotreeni is a total body workout that uses your own body weight for resistance. The program is based on a fitness method called "high intensity interval training." The idea is to increase your aerobic fitness level while burning fat. You'll use your own body weight to work your arms, chest, and shoulders. When focusing on the legs we adopt a technique called plyometrics, which features hopping and jumping exercises borrowed from various sports to help tone your legs. Core and posture control is also a focus within Tehotreeni. This class is targeted for all ages and abilities with variations available for every move. The class is instructed in English.


Zumba on hauska, energinen ja mukaansatempaava tunti, jossa tehdään helppoja tanssiaskelia vuoroin nopeaan ja hitaaseen rytmiin. Tunnin aikana yhdistellään useita musiikki- ja tanssityylejä; latinarytmeistä radiohitteihin. Zumba sopii kaikenikäisille ja -tasoisille liikkujille.
PÄIVÄTUNNIT, erityisesti senioreille

Aerodance & lihaskunto -tunti on kolmiosainen: aerodance, lihaskunto ja venyttely. Jokainen osio kestää noin puoli tuntia. Aerodance on reipasta tanssillista askellusta musiikista nauttien - jokainen voi liikkua oman kuntonsa mukaan. Lihaskunto-osuudessa käydään läpi isot lihasryhmät, ja lopuksi rentoudutaan ja venytellään. Liikunnan lisäksi tunnilla nautitaan sosiaalisesta kanssakäymisestä iloisessa seurassa.

Tiistaisin klo 10.30-12.00, Karjalatalo (Käpylänkuja 1), ohjaajana Leea

Rauhallinen tanssillinen voimistelu on jumppa, jossa kehittyy hengityselimistö helpon ja rennon sykkeen noston avulla, lihastasapaino tasapainon ja lihaskunnon yhdistämisen avulla, lihasjäntevyys venyttelyitä tehden, välineillä ja ilman. Tule rohkeasti kokeilemaan!

Torstaisin klo 10.30-12.00, Karjalatalo (Käpylänkuja 1), ohjaajana Tarja-Liisa