Tuntikuvaukset

ILTATUNNIT

Asahi on helppoa ja kaikille sopivaa terveysliikuntaa, jossa pehmeät liikkeet tehdään rauhallisen hengityksen tahdissa koko kehoa käyttäen. Asahi vahvistaa ja rentouttaa lihaksistoa, virkistää mieltä sekä lievittää ja ennaltaehkäisee selän ja niska-hartiaseudun vaivoja. Tule löytämään kehollesi oikea linjaus sekä rentoutumaan ja rauhoittumaan!

Bailatino on hauska ja mukaansa tempaava latinotyylinen tunti, joka ei jätä ketään kylmäksi. Tunnin aikana liikutaan lattaritunnelmissa ilman vaikeita kuvioita. Mukana pysyy helposti ja liikkeet soveltuvat kaiken ikäisille ja -tasoisille jumppaajille. Tavoitteena on saada hiki pintaan musiikin tahdissa ja samalla keskivartalon lihakset kehittyvät. Tunnin lopussa on aina kevyet palauttelut alaraajoille. Tule kokeilemaan ja ihastu! Mukaan tarvitset vain sisäkengät, juomapullon ja hikipyyhkeen. 

Bodyfit-tunti on tehokas ja hien pintaan tuova treeni. Tunnilla lämmitellään helpoilla askelluksilla. Lihaskuntoa hoidetaan kokonaisvaltaisilla, koko kehoa monipuolisesti haastavilla liikkeillä ja venyttelyllekin jätetään aikaa. Tunti sopii sekä miehille että naisille, niin aloittelijoille kuin aktiivisemminkin liikkuville. Liikkeistä annetaan aina eritasoisia vaihtoehtoja, joten voit helposti tehdä tunnista itsellesi sopivan. Otathan mukaan oman alustan. 

Pilates on kehonhallintamenetelmä, jossa vahvistetaan koko kehoa hengitykseen keskittyen. Keskeisessä osassa on keskivartalon syvien lihasten oikeaoppinen aktivoiminen ja tämän kautta ryhdin, tasapainon ja voimantuoton parantaminen. Säännöllinen pilatesharjoittelu lisää myös liikkuvuutta ja tasapainottaa kehon lihaksistoa vahvistamalla heikkoja ja pidentämällä kireitä lihaksia.

Pilates alkeet / perustaso soveltuu aloittelijoille, pilatesta alle vuoden harrastaneille ja lajin pariin pidemmän tauon jälkeen palaaville. Tunnilla harjoitellaan pilateksen perusteita rauhallisessa tahdissa ja keskitytään erityisesti oikeaan hengitystekniikkaan, syvien lihasten tunnistamiseen ja niiden vahvistamiseen. Mukaan tarvitset mukavat, joustavat vaatteet ja jumppamaton. Kenkiä et tarvitse.

Pilates keski/jatkotaso on suunnattu pilateksen perusteet hyvin hallitseville, lajia jo vähintään vuoden harrastaneille. Tunnilla opetellaan keski- ja jatkotason pilatesliikkeitä. Liikkeet tehdään virtaavana jatkumona ja tunti sisältää perustasoa enemmän selkärangan kiertoja ja taivutuksia. Liikkeiden turvallinen suorittaminen vaatii selkärangan hyvää liikehallintaa ja tukea. Mukaan tarvitset mukavat, joustavat vaatteet ja jumppamaton. Kenkiä et tarvitse.

PÄIVÄTUNNIT, erityisesti senioreille

Aerodance & lihaskunto -tunti on kolmiosainen: aerodance, lihaskunto ja venyttely. Jokainen osio kestää noin puoli tuntia. Aerodance on reipasta tanssillista askellusta musiikista nauttien - jokainen voi liikkua oman kuntonsa mukaan. Lihaskunto-osuudessa käydään läpi isot lihasryhmät, ja lopuksi rentoudutaan ja venytellään. Liikunnan lisäksi tunnilla nautitaan sosiaalisesta kanssakäymisestä iloisessa seurassa.

Rauhallinen tanssillinen voimistelu on jumppa, jossa kehittyy hengityselimistö helpon ja rennon sykkeen noston avulla, lihastasapaino tasapainon ja lihaskunnon yhdistämisen avulla, lihasjäntevyys venyttelyitä tehden, välineillä ja ilman. Tule rohkeasti kokeilemaan!