Hinnat

Lasten ja nuorten kevätkausi alkaa 10.1. ja päättyy 19.5.

Aikuisten kevätkausi alkaa 2.2. ja päättyy 24.5.

Kevätkauden jäsenmaksu on 10 €. Jäsenmaksu ei sisälly alla oleviin hintoihin, ellei erikseen mainittu.

AIKUISET

• Yksi aikuisten iltatunti 120 € (yksi tietty tunti kerran viikossa)
  • Kaikki aikuisten iltatunnit (paitsi Power Pilates) 135 €
  • Kaikki aikuisten iltatunnit (myös Power Pilates) 195 €
  • Yksi aikuisten päivätunti 90 min 135 €
  • Yksi aikuisten päivätunti ja kaikki aikuisten iltatunnit (paitsi Power Pilates) 150 €
  • Yksi aikuisten päivätunti ja kaikki aikuisten iltatunnit (myös Power Pilates) 215 €
  • Kuntotanssi-kurssi (6 kertaa):
    • 15 € jos olet ilmoittautunut mille tahansa yhdelle tai useammalle Käpylän Voimistelijoiden aikuisten tunnille tänä keväänä.
    • 75 € jos tämä kurssi on ainoa ilmoittautumisesi tänä keväänä. Ei erillistä jäsenmaksua.

Voit maksaa saamasi laskun myös ePassilla verkkopalvelussa: www.epassi.fi

LAPSET

• Perheliikunta, sis. 1 lapsi & 1 aikuinen, 110 € (toinen lapsi 60 €)
  • Voimisteluseikkailu 110 €
  • Starttivoimistelu 120 €
  • Lasten tanssillinen voimistelu 120€
  • Gisellat, lasten tanssillinen voimistelu 2x viikossa 160€

Perheliikunnassa sylivauvat sisaruksen osallistuessa ilmaiseksi. Perheliikuntaan ilmoittaudutaan lapsen nimellä, jokainen lapsi pitää ilmoittaa erikseen. Mikäli ilmoitat useamman lapsen perheestäsi, valitsethan toiselle lapsistasi sisaralennuksen (ilmoittaessasi ensimmäistä lasta valitse 90 €, toisen lapsen kohdalla 50 €).

ESIINTYVÄT RYHMÄT

Joukkuevoimistelun ja tanssin kustannukset ovat ryhmäkohtaisia. Tarkemman tiedon saat ryhmän valmentajalta / yhteyshenkilöltä.

-----

Kausimaksusta tulee lasku ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Kysyttävää laskuista -> Katso laskutuksen yhteystiedot täältä