Kysely aikuisten iltatunneista

Vaikuta Käpylän Voimistelijoiden ensi syksyn tuntitarjontaan vastaamalla lyhyeen kyselyymme! Kysymykset koskevat aikuisten ryhmäliikunnan iltatunteja.

Vastanneiden kesken arvomme palkintona ilmaisen osallistumisen elokuun puistojumppiin, jotka järjestetään koronatilanteen salliessa. Jos haluat osallistua arvontaan, kirjoita nimesi ja yhteystietosi (puhelinnumero ja sähköpostiosoite) viimeiseen vapaat terveiset -vastauskenttään.

Arvonnan säännöt:

Arvonnan järjestää Käpylän Voimistelijat ry. Arvontaan voi osallistua hyväksymällä arvonnan säännöt jättämällä pyydetyt yhteystiedot. Arvonta suoritetaan 30.4.2021 (kyselyyn voi vastata 15.5. asti). Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti. Arvonnan suorittamiseksi kerättyjä henkilötietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen. Henkilötietoja ei luovuteta muille osapuolillle ja kaikki henkilötiedot poistetaan heti arvonnan jälkeen.

Oletko käynyt aiemmin seuramme tunneilla? *
Mikä tai mitkä käyttämämme salit ovat sinulle mieluisimpia sijainniltaan tai muutoin?
Minkä tyyppisistä tunneista olet kiinnostunut?
Oletko käyttänyt virtuaalitunteja korona-aikana? *
Olisitko kiinnostunut kerta- tai kurssimuotoisista virtuaalitunneista tavallisen tuntitarjonnan täydentäjinä? Tunteja voisi tällöin järjestää myös viikonloppuisin tai koulujen loma-aikoina, jolloin seuralla ei ole salivuoroja. *
Toivotko seuramme järjestävän elokuussa puistojumppaa? *