OHJEITA ILMOITTAUTUMISJÄRJESTELMÄSSÄ REKISTERÖITYMISEEN JA ILMOITTAUTUMISEEN:

Rekisteröityminen

1. Valitse seuravalikosta Käpylän Voimistelijat ja paina OK
  2. Valitse vasemmasta palkista "Rekisteröidy". Huomaathan, että ilmoittaessasi lapsia on jokainen lapsi rekisteröitävä omalla nimellä järjestelmään. Myös perheliikuntaan ilmoittaudutaan lapsen tiedoilla.
  3. Rekisteröidyttyäsi sivulle ilmestyy salasana, jonka saat myös rekisteröitymisen yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Paina "Kirjaudu sisään" ja syötä tunnuksesi.
  4. Halutessasi voit nyt vaihtaa salasanasi valitsemalla vasemmasta reunasta "Omat tiedot", ja sieltä kohta "Muuta salasana" (oikeassa reunassa).

Ilmoittautuminen / lapset

1. Rekisteröidyttyäsi ja kirjauduttuasi jäsentieto-ohjelmaan valitse vasemmasta reunasta "Ilmoittautuminen".
  2. Valitse seuraavaksi ryhmät, joihin haluat ilmoittautua.
  3. Perheliikunta: jos mukaan tulee useampi lapsi samasta perheestä, ensimmäisen lapsen kohdalla valitaan ensimmäinen maksuvaihtoehto ja toisen lapsen kohdalla valitaan maksuvaihtoehdoksi "Toinen lapsi Perheliikunta".
  4. Valintasi näkyvät nyt vihreällä taustalla. Paina sivun alalaidasta "Ilmoittaudu". Näet nyt yhteenvedon ilmoittautumisestasi. Jos haluat muuttaa tietoja, palaa edelliseen vaiheeseen valitsemalla sivun alalaidasta "Palaa". Jos tiedot ovat oikein, jatka eteenpäin painamalla "Hyväksy". Painettuasi tästä ilmoittautuminen vahvistetaan, ja saat ilmoittautumisen tiedot ja laskun sähköpostiisi.

Huomioithan että ryhmäkoon tulee olla vähintään 10 lasta/nuorta jotta ryhmä toteutuu.

Ilmoittautuminen / aikuiset

2. Valitse seuraavaksi:
    a) Mikäli haluat ilmoittautua yhdelle tunnille viikossa, valitse haluamasi yksi ryhmä.
    b) Mikäli haluat käydä kahdella tai useammalla iltatunnilla viikossa, valitse "Iltatunnit Kaikki iltatunnit (Asahi, Bodyfit, Tehotreeni, Pilates ja Zumba)".
    c) Mikäli haluat käydä molemmilla päivätunneilla tai iltatunneilla päivätunnin tai -tuntien lisäksi, valitse "Päivätunnit Kaikki päivä- ja iltatunnit (Aerodance & lihaskunto, Rauhallinen tanssillinen voimistelu sekä iltatunnit)".
  3. Valintasi näkyvät nyt vihreällä taustalla. Paina sivun alalaidasta "Ilmoittaudu". Näet nyt yhteenvedon ilmoittautumisestasi. Jos haluat muuttaa tietoja, palaa edelliseen vaiheeseen valitsemalla sivun alalaidasta "Palaa". Jos tiedot ovat oikein, jatka eteenpäin painamalla "Hyväksy". Painettuasi tästä ilmoittautuminen vahvistetaan, ja saat ilmoittautumisen tiedot ja laskun sähköpostiisi.

----

Voit myös tukea seuramme lasten ja nuorten liikuntaa 10 € tai 20 €:lla valitsemalla A- tue seuramme lasten ja nuorten liikuntaa vaihtoehdon oman ilmoittautumisesi lisäksi.

Jos tulee kysyttävää, voit jättää viestin palautelomakkeellemme.