Peruutusehdot

Kausimaksun peruutusehdot:

Ilmoittautuminen kaudelle on mahdollista perua veloituksetta kauden (syksy-/kevät-) ensimmäisen toimintaviikon loppuun mennessä. Peruminen tehdään sähköpostitse tai puhelimitse (ks. yhteystiedot). Jos ilmoittautumisen peruminen tai osallistumisen keskeytyminen tapahtuu ensimmäisen toimintaviikon jälkeen, osallistuja on velvollinen maksamaan koko kausimaksun.

Kuukausimaksua maksavilla ryhmillä on oikeus osallistumisen perumiseen ja maksuvelvoitteen keskeytykseen kuukausittain, mikäli peruutus tapahtuu vähintään kahta viikkoa ennen seuraavan kuukauden alkua.


Leirin peruutusehdot:

Mikäli vahvistettu leiri-ilmoittautuminen halutaan perua, tulee ottaa yhteys Käpylän Voimistelijoihin. Jos peruutus tapahtuu viimeistään kahta viikkoa ennen leirin alkua, palautamme leirimaksun. Tätä myöhemmin tehdyissä peruutustapauksissa osallistuja on velvollinen maksamaan leirimaksun. Koko leirimaksu palautetaan kuitenkin aina siinä tapauksessa, jos peruutus tehdään tapaturman tai sairaustapauksen takia ja tästä esitetään lääkärintodistus ennen leiriä. Keskeytyneestä leiristä maksua ei palauteta.