Hinnat

Kevät 2020, kausi kestää 18 viikkoa

AIKUISET

• Yksi aikuisten iltatunti 60 min 110 € (yksi tietty tunti kerran viikossa)
  • Kaikki aikuisten iltatunnit 130 €
  • Yksi aikuisten päivätunti 90 min 135 €
  • Kaikki aikuisten päivä- ja iltatunnit 150 €

Voit maksaa saamasi laskun myös ePassilla verkkopalvelussa: www.epassi.fi

LAPSET

• Perheliikunta, sis. 1 lapsi & 1 aikuinen, 100 € (toinen lapsi 60 €)
  • Voimisteluseikkailu 90 €
  • Starttivoimistelu 90 €

Perheliikunnassa sylivauvat sisaruksen osallistuessa ilmaiseksi. Perheliikuntaan ilmoittaudutaan lapsen nimellä, jokainen lapsi pitää ilmoittaa erikseen. Mikäli ilmoitat useamman lapsen perheestäsi, valitsethan toiselle lapsistasi sisaralennuksen (ilmoittaessasi ensimmäistä lasta valitse 90 €, toisen lapsen kohdalla 50 €. Kausimaksuihin lisätään seuran jäsenmaksu 10 €).

ESIINTYVÄT RYHMÄT

Joukkuevoimistelun ja tanssin kustannukset ovat ryhmäkohtaisia. Tarkemman tiedon saat ryhmän valmentajalta / yhteyshenkilöltä.

Kausimaksut sisältävät seuran jäsenmaksun 10 €.

Kausimaksusta tulee lasku ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Ilmoittautumisesta ja laskutuksesta lisätietoja saat Mari Työrannalta: mari.tyoranta@gmail.com tai laittamalla viestiä yhteydenottolomakkeella.