Esiintyvät ryhmät

Seuran lasten ja nuorten joukkuevoimistelujoukkueet kisakatselmuksessa syksyllä 2019.

Seurassamme toimii kuusi joukkuevoimisteluryhmää eri-ikäisille tytöille ja naisille 7-vuotiaista lähtien. Mukaan lajiin pääsee ottamalla yhteyttä valmentajiin, joiden kanssa sovitaan sopivasta ryhmästä ja koetreeneistä. Alle kouluikäisten harrastevoimisteluryhmiin voi ilmoittautua suoraan syksyn ilmoittautumisen auetessa.

Joukkuevoimistelun ja tanssin kustannukset ovat ryhmäkohtaisia. Tarkemman tiedon saat ryhmän valmentajalta tai yhteyshenkilöltä.

Tutustu tarkemmin joukkueisiin niiden omien sivujen kautta:

Joukkuevoimistelu lajina

Joukkuevoimistelu on suomalaisesta naisvoimistelusta kehittynyt kilpaurheilulaji, joka koostuu mm. monipuolisista vartalon liikkeistä, tasapainoista ja hypyistä. Joukkuevoimistelussa korostuvat lisäksi liikkeiden virtaavuus, ilmaisullisuus ja esteettisyys. Laji kehittää liikkuvuutta, voimaa, tasapainoa, koordinaatiota ja rytmitajua. Lisäksi eri välineiden (pallo, naru, nauha, keilat ja vanne) käyttö kuuluu osaksi harjoittelua ja ohjelmia. Laji on kehittynyt kansainväliseksi kilpaurheilulajiksi, joka on harrastajamäärältään Voimisteluliiton lajeista suurin. Lue lisää säännöistä ja kilpailusarjoista Voimisteluliiton sivuilta.

Seuran edustusasu

Seuran edustusasun ja yhteneväiset treeniasut saa tilattua Team Placen verkkokaupasta. Maksu suoritetaan tilauksen yhteydessä ja tuotteet toimitetaan postitse kahden viikon sisällä.